Blog de Marc Arbós

Blog de Marc Arbós

Què faig i penso —

Aquí hi trobareu treballs i pensaments que vagi fent i tenint

Slice Narratiu Jaume Solé i Paula Villodre

Col·laboracions SlicesPosted by Marc Sat, June 05, 2010 21:00:34
El Jaume i la Paula van continuar la narració del meu pare conjuntament. La única referència que en tenien era l'últim paràgraf: I encara tinc una altra qüestió a resoldre.


I van escriure això:


"

I la veritat és que no en tinc cap ganes: ara només em faltava això...! Tampoc vull dir que no em senti del tot estable com per donar aquest pas, però... Abans les coses eren més fàcils. No hi havia tants dilemes, com hi ha ara; la meva falta d'amor propi fa que pensi i repensi massa les decisions abans de prendre-les i que m'aturi a considerar totes les variables i tots les perones implicades. En el fons, ja sé que això no és més que una fal·làcia racional, perque en cap cas la ment humana pot tenir en compte tots els aspectes que pot arribar a plantejar una controvèrsia, i menys encara estant ofuscada i capficada pel pes dels aconteixements i les possibles conseqüències de qualsevol petit acte, però...

Potser l'única manera de pendre una decisió sense haver de discutir dins del meu cap durant setmanes i setmanes és deixant-ho tot a l'atzar, no? O millor encara... saps què et dic? Me'n vaig! Me'n vaig ben lluny i amb una mica més de perspectiva potser veuré les coses més clares. Me'n vaig, sí, me'n vaig. Me'n aniré a Croàcia! I un cop allà, agafaré una tenda de campanya i em passaré uns dies a la platja... em compraré un barret ben simpàtic, i un banyador d'aquells horteres, i tractaré de disfrutar una mica més de la vida! Per què, no?

No...! Però que estic dient! No em puc pirar així! Jo no soc pas així! Des de quan he fugit jo dels problemes? Les coses, si es fan es fan bé, perque sino quan torni el problema continuarà existint i tornaré a tenir els mateixos mals de cap. Si me`n vaig li donaré voltes a tot plegat els dos primers dies i després trobaré quelcom més interesant per fer. A més a més tot això no depén només de mi, hi ha gent que compta amb que ho resoldré, en que faré les coses bé. I la veritat és que no ho faré perque és lo que s'espera de mi, sino perque hi ha molta gent afectada.

Saps, en el fons, què és el que en penso de tot plegat? Que no m'hauria d'haver dedicat mai a fer de trapecista en aquell circ ambulant... haig de reconèixer que aquella etapa va marcar definitivament la meva vida.

"

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.