Blog de Marc Arbós

Blog de Marc Arbós

Què faig i penso —

Aquí hi trobareu treballs i pensaments que vagi fent i tenint

Lost — The end

MarcPosted by Marc Mon, May 24, 2010 18:27:21
Bé, després de veure l'ultim capítol de Lost, i després de certes reflexions, i he de confessar, llegir algún blog de gent més clarivident que jo, la meva conclusió personal és que Lost és una obra mestra. Amb els seus punts àlgids i els seus moments menys brillants, però això és totalment comprensible.

A partir d'aquí, si no heu vist l'útim capítol, sapigueu que explico moltes de les coses que passen.

El primer i més important: la història de Lost NO ha estat cap mena de somi de cap dels protagonistes. Tot el que passa a la sèrie és real: la illa és real, el fum negre és real i tot el que passa, passa realment.

L'únic que no passa en el món real, és la història que en un principi semblava una realitat paral·lela, i que ens comencen a explicar a partir de l'explosió de la bomba H. Aquesta història explica com es retroben tots els personatges un cop morts, en una mena d'univers diferent a la realitat. En aquest univers, tots i cadascún dels personatges han de descobrir que hi han anat a parar un cop morts, i quan tots ho han descobert, junts poden avançar cap a on sigui que hom avança quan mor.

Podeu trobar explicacions més detallades i segurament també millor explicades que la meva en aquests dos links:


Las respuestas de Lost: The EndLost Explained...for real
(aquest és en anglès)


I ja que hi sóm... podeu dir-hi la vostra i comentar el post!

  • Comments(4)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Fernando Jimenez Mon, May 24, 2010 22:21:17

Explicació breu, concreta i molt encertada. No cal dir res mes.
El final, m'ha enamorat. Els actors, m'han enamorat.


Posted by David Mon, May 24, 2010 19:51:29

Estic absolutament d´acord amb vosaltres

Posted by Xavi Loquete Mon, May 24, 2010 19:03:07

S'ha acabat el capítol i els 4 l'haviem vist estavem flipats. Vale, potser no havia respost tots els dubtes que teniem, pero la veritat és que com a final de serie, és max épic, max tendre en alguns moments, max emotiu, max kate somrient i enamoran't-me un cop més... total, un final genial i amb incognites sense resoldre, que, en part, no em desagrada, ja que els finals amb qüestions obertes també donen vola a menjarte el coco.

L'explicació que m'han donat als blogs, que és la que dones tú aquí, em convenç, no necessito gaire més. a mi lost em va guanyar el cor fa molts anys.
puc entendre que hi hagi gent decepcionada, pero crec que és més aviat una reacció en contra al final d'una cosa que ens ha marcat. Molt.
Recordo quan vaig veure amb el meu pare l'últim capítol de Seinfeld, que teniem mega expectatives. I el que va passar és que gairebé no vem riure i va acabar com una caca. O almenys era la sensació que vaig tenir. Doncs bé, vaig tornar a veure el mateix capítol, per casualitat, perque el feien al digital i, suposo que va ser que feia com 5 anys que l'havia vist i que no esperava res d'ell, perque em va agradar la hostia! Unexpected! Ara sí que sento com si Senfeld tingués un final digne.
Estic segur que quan a la gent se li passi la tonteria aquesta de no voler acceptar que això ja s'ha acabat, i tornin a veure el capítol d'aquí un temps, havent deixar-ho madurar, se'n adonaran de lo fantàstic que ha sigut tot aquest viatge i com uns guionistes ens han tingut max enganxats a la puta pantalla del ordinador durant tant de temps...

Acabar dient que em sembla lamentable:
1) El que ha fet quatro amb els subs.
2) els comentaristes de després del últim episodi a quatro.

Llarga vida a Desmond i Penny! ;)

Posted by Miguelong Mon, May 24, 2010 18:50:31

Deberías ser santificado por semejantes aclaraciones.