Blog de Marc Arbós

Blog de Marc Arbós

Què faig i penso —

Aquí hi trobareu treballs i pensaments que vagi fent i tenint

Lost — The end

MarcPosted by Marc Mon, May 24, 2010 18:27:21
Bé, després de veure l'ultim capítol de Lost, i després de certes reflexions, i he de confessar, llegir algún blog de gent més clarivident que jo, la meva conclusió personal és que Lost és una obra mestra. Amb els seus punts àlgids i els seus moments menys brillants, però això és totalment comprensible.

A partir d'aquí, si no heu vist l'útim capítol, sapigueu que explico moltes de les coses que passen.

El primer i més important: la història de Lost NO ha estat cap mena de somi de cap dels protagonistes. Tot el que passa a la sèrie és real: la illa és real, el fum negre és real i tot el que passa, passa realment.

L'únic que no passa en el món real, és la història que en un principi semblava una realitat paral·lela, i que ens comencen a explicar a partir de l'explosió de la bomba H. Aquesta història explica com es retroben tots els personatges un cop morts, en una mena d'univers diferent a la realitat. En aquest univers, tots i cadascún dels personatges han de descobrir que hi han anat a parar un cop morts, i quan tots ho han descobert, junts poden avançar cap a on sigui que hom avança quan mor.

Podeu trobar explicacions més detallades i segurament també millor explicades que la meva en aquests dos links:


Las respuestas de Lost: The EndLost Explained...for real
(aquest és en anglès)


I ja que hi sóm... podeu dir-hi la vostra i comentar el post!

  • Comments(4)//blog.marcarbos.com/#post42